Στην τελευταία εμφάνιση του στην Τούμπα, μπροστά στους φίλους του ΠΑΟΚ, ο 32χρονος τερματοφύλακας έγραψε την δική του ιστορία.

Το τελευταίο του αγώνα πρωταθλήματος έδωσε ο ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε 2-0 τον Παναθηναϊκό και η… παράδοση συνεχίστηκε, και να εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Μετά από πέντε σεζόν και 178 συμμετοχές σήμερα αγωνίστηκε, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Τούμπας ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Απομένει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για να κλείσει το «ασπρόμαυρο» κεφάλαιο.

Στην τελευταία εμφάνιση του στην Τούμπα, μπροστά στους φίλους του ΠΑΟΚ, ο 32χρονος τερματοφύλακας έγραψε την δική του ιστορία.

Ο Έλληνας γκολκίπερ, απουσίασε  σε μόλις 4 παιχνίδια από τα 58 συνολικά που έδωσε σε  συνολικά τρεις διοργανώσεις, και κατάφερε να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του «Δικεφάλου» αγωνίστηκε σε 54 επίσημους αγώνες σε μία ποδοσφαιρική χρονιά.

Δεύτερος στην σχετική λίστα πλέον  ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. που είχε μετρήσει 53 συμμετοχές στους 54 αγώνες (είχε απουσιάσει μόνο από το Βιγιαρεάλ – ΠΑΟΚ 1-0) των «ασπρόμαυρων», την σεζόν σεζόν 2010-11.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ