Έχοντας “σφραγίσει” την παρουσία του στη φάση των ομίλων του Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ καλείται σήμερα να δηλώσει τη λίστα. Για τους αγώνες με τη Λίνκολν, την Κοπεγχάγη και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι “ασπρόμαυροι” θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους στις 16 του μήνα. Και σήμερα, στη διάρκεια της ημέρας, πρέπει να κατατεθεί […]

Έχοντας “σφραγίσει” την παρουσία του στη φάση των ομίλων του Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ καλείται σήμερα να δηλώσει τη λίστα. Για τους αγώνες με τη Λίνκολν, την Κοπεγχάγη και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι “ασπρόμαυροι” θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους στις 16 του μήνα. Και σήμερα, στη διάρκεια της ημέρας, πρέπει να κατατεθεί στην UEFA η επίσημη ευρωπαϊκή λίστα τους.

Όπως είναι γνωστό, από τη στιγμή που θα κατατεθεί αυτή, δεν μπορεί να γίνει αλλαγή ή προσθήκη παίκτη. Με τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι συγκεκριμένες. Οι νέοι θα δηλωθούν, χωρίς κάποια εξαίρεση. Ενώ από τους παλιούς δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να μένει εκτός.

Εξάλλου, αν δεν έρθει κάποια μορφή ενίσχυσης από ελεύθερους παίκτες ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί συντηρητικά και θα εκμεταλλευτεί κάθε πρόσωπο στο ρόστερ του.

Ο “Δικέφαλος” θα βρεθεί στον 6ο όμιλο, μσζί με τη Λίνκολν, την Κοπεγχάγη και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και θα κάνει ποδαρικό στις 16/9 αντιμετωπίζοντας την πρώτη εκτός έδρας.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ