Ο Σάββας Παντελίδης βρήκε τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του. Επιστροφή στους πάγκους για τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με σύλλογο… έκπληξη. Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς ανακοινώθηκε και επίσημα. Στην ΑΕΛ Λεμεσού ο 56χρονος προπονητής. Τελευταία ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν ο Ατρόμητος, από τον οποίο αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες. Πλέον, είναι […]

Ο Σάββας Παντελίδης βρήκε τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του. Επιστροφή στους πάγκους για τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με σύλλογο… έκπληξη. Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς ανακοινώθηκε και επίσημα. Στην ΑΕΛ Λεμεσού ο 56χρονος προπονητής.

Τελευταία ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν ο Ατρόμητος, από τον οποίο αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες. Πλέον, είναι έτοιμος να ξεκινήσει μία νέα… πορεία, με την επιστροφή του να είναι οριστική.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον προπονητή κ. Σάββα Παντελίδη.

Ο κύριος Παντελίδης, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Κύπρο προκειμένου να προπονήσει την ομάδα μας και να βρίσκεται στον πάγκο στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Πάφο το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής!

Ο κ. Παντελίδης που θα δουλέψει στην ομάδα μας με δυο συνεργάτες του. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων προπονητής του Ατρόμητου Αθηνών, του Άρη Θεσσαλονίκης και του Αστέρα Τρίπολης.

Καλωσορίζουμε τον κόουτς στην μεγάλη γαλαζοκίτρινη οικογένεια και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Μάλιστα, λίγο αργότερα ακολούθησε και νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά αναφορικά με τους συνεργάτες του Έλληνα προπονητή.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ενημερώνει ότι το νέο προποπονητικό τιμ θα στελεχώνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του βοηθού προπονητή, καθώς επίσης και ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο προπονητικό τιμ με πολλές γαλαζοκίτρινες επιτυχίες!».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν