Ο Έρλινγκ Χάλαντ αρέσει σε πολλές ομάδες. Αν όχι σε όλες! Το θέμα είναι ποιος έχει το μεγάλο “πορτοφόλι” για να τον αποκτήσει! Η μαδριλένικη AS έκανε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο 21χρονος επιθετικός δεν έχει γραπτή ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 75.000.000. Υπάρχει μία συμφωνία κυρίων μεταξύ του Μίνο Ραϊόλα και του διευθύνοντα συμβούλου της […]

Ο Έρλινγκ Χάλαντ αρέσει σε πολλές ομάδες. Αν όχι σε όλες!

Το θέμα είναι ποιος έχει το μεγάλο “πορτοφόλι” για να τον αποκτήσει!

Η μαδριλένικη AS έκανε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο 21χρονος επιθετικός δεν έχει γραπτή ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 75.000.000.

Υπάρχει μία συμφωνία κυρίων μεταξύ του Μίνο Ραϊόλα και του διευθύνοντα συμβούλου της Μπορούσια, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε, για μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Ο διάσημος ατζέντης φέρεται να έχει δεσμεύσει ηθικά τους Γερμανούς.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει με το μισθό που θα διεκδικήσει ο Ραϊόλα για τον Νορβηγό ποδοσφαιριστή από τη νέα ομάδα του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ αποτελούν τους κορυφαίους παίκτες που θα μπορούσε να έχει μία ομάδα στο ρόστερ της αυτήν την εποχή και γι’ αυτό θα αξιώσει ένα ποσό κοντά στα 25.000.000 καθαρά. ‘

Το ρεπορτάζ καταλήγει κάνοντας την πρόσθεση όλων των ποσών, εκτιμώντας ότι ο ποδοσφαιριστής θα “δεθεί” με την ομάδα του με ένα συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Για να μην τα πολυλογούμε. Κάναμε ταμείο εμείς για εσάς. Ηομάδα που θα αγοράσει τον παίκτη θα χρειαστεί να διαθέσει συνολικά κάτι λιγότερο από 400.000.000 για το όλο πακέτο.

Τι λέτε; Τα αξίζει τα λεφτά του;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ