Τεράστιο πρόβλημα ξαφνικά αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός! Καθώς παίκτες του έχουν νοσήσει από κορωνοϊό, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν εδώ και μέρες ο πρώτος που βρέθηκε θετικός στον covid 19, αν και εμβολιασμένος! Ο παίκτης πάντως δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Καθώς οι μέρες που προβλέπονται έχουν παρέλθει και […]

 Τεράστιο πρόβλημα ξαφνικά αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός! Καθώς παίκτες του έχουν νοσήσει από κορωνοϊό, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν εδώ και μέρες ο πρώτος που βρέθηκε θετικός στον covid 19, αν και εμβολιασμένος!

Ο παίκτης πάντως δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Καθώς οι μέρες που προβλέπονται έχουν παρέλθει και αν βρει αρνητικός σε 2 τεστ θα μπορεί να υπολογιστεί από τον Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια κάνει ακριβώς αυτό που προβλέπει το πρωτόκολο. Κάτι που περιλαμβάνει και καθημερινά τεστ covid στο Κορωπί.

Ο εμβολιασμένος Ιωαννίδης βέβαια επισήμως στο ρεπορτάζ παρουσιάστηκε με… ίωση, όπως άλλωστε και ο Διούδης και όχι με covid 19.

Για τον διεθνή κίπερ πάντως προφανώς δεν υπάρχουν τα περιθώρια. Αν κρίνουμε και απο το γεγονός οτι ακυρώθηκε η κλήση παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας. Και στην θέση του πάει ο ήρωας του Μπερναμπέου, Γιώργος Αθανασιάδης.

Το άλλο κρούσμα είναι ο Κώτσιρας, για τον οποίο βέβαια δεν γίνεται καμία αναφορά αλλά παρουσιάζεται πως υπολογίζεται από τον Γιοβάνοβιτς στο Καραισκάκης!!

Παρά το γεγονός πως στην προπόνηση της Παρασκευής δοκιμάστηκε ο  Σάντσες ως δεξιό στόπερ και τον Ενμπαγκοτό χαφ μπακ σε διάταξη με τριάδα στην άμυνα.

Στην οποία προφανώς πάει αναγκαστικά ο Γιοβάνοβιτς λόγω των κρουσμάτων και των απουσιών και όχι λόγω τακτικής επιλογής.

Στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα μάθουμε και επίσημα ποιοί θα είναι τελικά στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ