Ο  Παναθηναϊκός τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει πραγματοποιήσει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις. Με πολλά γκολ και θετικό πρόσημο. Αυτές όμως έχουν όλες ένα κοινό στοιχείο. Μία κοινή αιτιολογία. Πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά στη Λεωφόρο. Αυτό το γνωρίζει καλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και νιώθει ολοένα και περισσότερο την πίεση. Γιατί αυτομάτως προκύπτει πως οι κακές εμφανίσεις […]

Ο  Παναθηναϊκός τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει πραγματοποιήσει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις. Με πολλά γκολ και θετικό πρόσημο.

Αυτές όμως έχουν όλες ένα κοινό στοιχείο. Μία κοινή αιτιολογία. Πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά στη Λεωφόρο.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και νιώθει ολοένα και περισσότερο την πίεση. Γιατί αυτομάτως προκύπτει πως οι κακές εμφανίσεις είναι εκτός έδρας.

Μακριά από την Λεωφόρο. Από τον κόσμο του.

Και δεν μιλάμε απλά για άτυχες στιγμές. Μιλάμε για πανωλεθρίες. Εξαίρεση φυσικά αποτελεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπου οι πράσινοι με τα προβλήματα που είχαν κατάφεραν να ανταποκριθούν στο ματς.

Αυτό δουλεύει στην διακοπή ο Γιοβάνοβιτς. Με τα πηγαδάκια του Παναθηναϊκού να αναφέρουν πως ο Σέρβος έχει κρούσει ήδη το καμπανάκι στους παίκτες του. Καθώς, παρότι νωρίς στην σεζόν, οι στόχοι μπορούν γρήγορα να χαθούν!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ