Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη στις μεταγραφές του. Οι «πράσινοι» παρότι δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους όσον αφορά τα ονόματα. Έχουν τα μάτια τους στην αγορά για κάποια αξιόλογη περίπτωση παίκτη. Που θα εγκρίνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ονόματα όπως των Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Γκάρι Ροντρίγκες γράφτηκε απασχολούν καθώς έχουν  προταθεί […]

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη στις μεταγραφές του.

Οι «πράσινοι» παρότι δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους όσον αφορά τα ονόματα. Έχουν τα μάτια τους στην αγορά για κάποια αξιόλογη περίπτωση παίκτη. Που θα εγκρίνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ονόματα όπως των Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Γκάρι Ροντρίγκες γράφτηκε απασχολούν καθώς έχουν  προταθεί από τους εκπροσώπους τους ως ελεύθεροι.  Με τον  Παναθηναϊκό να είναι ζεστός για το ενδεχόμενο απόκτησης τους. Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν θα έλεγε όχι σε μία ακόμη καλή λύση εξτρέμ, όπως και για έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό που θα μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως στόπερ όσο και ως μπακ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την όποια κίνηση γίνει ως τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν και λήγει η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων παικτών, είναι να πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν θα προέρχεται από πολύμηνη απραξία και θα χρειαστεί καιρό για να είναι σε θέση να προσφέρει.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ