Σε πυρετώδεις προετοιμασίες συνεχίζεται ο ρυθμός της προετοιμασίας και ο Παναθηναϊκός κοιτάζει πως θα ανανεώσει παίκτες που θέλει να κρατήσει

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες συνεχίζεται ο ρυθμός της προετοιμασίας και ο Παναθηναϊκός κοιτάζει πως θα ανανεώσει παίκτες που θέλει να κρατήσει, καθώς και να αποδεσμεύσει εκείνους που δεν υπολογίζονται.

Μια περίπτωση που έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες του το τριφύλλι είναι εκείνη του Φακούντο Σάντσες.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” ξέρουν πως Κώτσιρας και Βαγιαννίδης θα έχουν την μερίδα του λέοντος από τα πλάγια, όμως θέλουν έναν ποιοτικό παίκτη για μπακάπ. Και αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ. Ένας παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο στα δεξια και στα αριστερά, όσο και στον άξονα. Αν αυτό χρειαστεί…

Ο ποδοσφαιριστής θα δώσει το παρόν στην “πρώτη” και αναμένεται να μείνει για ακόμη έναν χρόνο στην ομάδα.

Αντίθετα, λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μείνει ο Βιγιαφάνες στην ομάδα. Καθώς δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για το συμβόλαιο του.

Το ίδιο δύσκολη και η περίπτωση του  Ντομίνγκο Μπλάνκο, καθώς ο 27χρονος Αργεντινός αρέσει μεν, όμως η πλευρά του δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της για να υπάρξει συμφωνία ανανέωσης και παραμονής στο Κορωπί.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ