Θλίψη στο πολωνικό ποδόσφαιρο. Ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι που τίμησε την Ελλάδα με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ, έφυγε από τη ζωή πρόωρα.

Θλίψη στο πολωνικό ποδόσφαιρο. Ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι που τίμησε την Ελλάδα με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ, έφυγε από τη ζωή πρόωρα.

Μόλις στα 47 του ο Σιπνιέφσκι απεβίωσε, παλεύοντας για χρόνια με τους δικούς του “δαίμονες“. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε προβλήματα επί σειρά ετών με το αλκοόλ και την κατάθλιψη, έχοντας αποπειραθεί παλιότερα να αυτοκτονήσει.

Για ένα μικρό διάστημα μάλιστα μπήκε και στη φυλακή όταν βιαιοπράγησε στην οικογένειά του. Το τελευταίο διάστημα τα προβλήματα έγιναν δυσβάσταχτα με αποτέλεσμα ο 47χρονος να μην αντέξει…

Ο Σιπνιέφσκι θεωρούνταν ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του πολωνικού ποδοσφαίρου, όμως τραυματισμοί και προσωπικά προβλήματα, έβαλαν φρένο στις προσδοκίες του.

Το 2014 είχε μιλήσει για το πρόβλημά του: «Κατάπια τα χάπια και έπεσα για ύπνο για λίγο. Είχα περίπου 50, πήρα νομίζω τα 30 από αυτά κατευθείαν. Έπεσα για ύπνο και ένιωσα ελεύθερος για λίγο, γιατί γνώριζα ότι δεν υπήρχε λόγος να φοβάμαι πλέον. Ήθελα απλά να τελειώσει όλο αυτό. Με βρήκαν και όταν ξύπνησα και είδα τα σκορπισμένα χάπια που δεν μπόρεσα να πάρω, κατάλαβα αμέσως τι έκανα. Όταν ο ατζέντης μου έμαθε τι έκανα, ήρθε αμέσως σπίτι μου. Κάλεσε ασθενοφόρο και με πήγαν στην εντατική. Πέρασα τρεις ή τέσσερις μέρες εκεί και μετά δεν άντεχα να επιστρέψω σπίτι μου ούτε να πάω για προπόνηση».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ