Ο Παναθηναϊκός έχει γυρίσει σελίδα. Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των παλαιότερων ετών. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτη την αλλαγή φιλοσοφίας της ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Αχιλλέα Πούγγουρα στο πλευρό του Φραν Βέλεθ. Κόντρα στον Άρη. Δεδομένη πλέον η “έξοδος” απ’ την ενδεκάδα του […]

Ο Παναθηναϊκός έχει γυρίσει σελίδα. Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των παλαιότερων ετών.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτη την αλλαγή φιλοσοφίας της ομάδας.

Ο Σέρβος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Αχιλλέα Πούγγουρα στο πλευρό του Φραν Βέλεθ. Κόντρα στον Άρη.

Δεδομένη πλέον η “έξοδος” απ’ την ενδεκάδα του -άφαντου στα δύο πρώτα ματς- Αϊτόρ. Με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να έχει τον πρώτο λόγο για να τον αντικαταστήσει. Και τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να “παίζει” αντίστοιχα δυνατά για τη θέση στο δεξί “φτερό” της “πράσινης” επίθεσης.

Πολλές  πιθανότητες για την ενδεκάδα έχει κι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αντί του Μαουρίσιο Σιλβέιρα. Στο πλευρό του  Ρούμπεν Πέρεθ στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Παράλληλα, μην παραξενευτείτε αν πάρει φανέλα βασικού κι ο πολύ ανεβασμένος Φώτης Ιωαννίδης. Αντί του Καρλίτος.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι δεδομένες. Ο Σωκράτης Διούδης θα ξεκινήσει κάτω απ’ τα γκολπόστ, με τους Γιάννη Κώτσιρα και Χουάνκαρ στα άκρα της άμυνας. Ο Φραν Βέλεθ θα είναι ο ένας από τους δύο στόπερ, ο Ρούμπεν Πέρεθ το “6άρι” μπροστά απ’ την άμυνα και οι Ματέους Βιτάλ (αριστερά) και Ραμόν Λούντκβιστ θα πάρουν τις δύο απ’ τις τρεις θέσεις πίσω απ’ τον φορ.

Εκτός έμειναν ξανά οι Μπουζούκης, Ενγκμπακοτό και οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Σιδεράς και Μπεκ.

Την “πράσινη” για τον αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αποστολή συγκροτούν οι:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ