Και εκεί που ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει με το δεξί και όλα έμοιαζαν ρόδινα. ΤΣΑΚ! Νά σου πάλι η εσωστρέφεια. Κα όχι άδικα! Η ομάδα έχει την τάση να αυτοκαταστρέφεται. Από την μία αγωνιστικά. Από την άλλη εξωαγωνιστικά. Ακομη και ο Βιτάλ, που ξεκίνησε ως ο Μεσσίας, έπεσε! Ελεύθερη πτώση. Όχι αστεία! Ο ποδοσφαιριστής του […]

Και εκεί που ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει με το δεξί και όλα έμοιαζαν ρόδινα. ΤΣΑΚ! Νά σου πάλι η εσωστρέφεια.

Κα όχι άδικα!

Η ομάδα έχει την τάση να αυτοκαταστρέφεται. Από την μία αγωνιστικά. Από την άλλη εξωαγωνιστικά.

Ακομη και ο Βιτάλ, που ξεκίνησε ως ο Μεσσίας, έπεσε!

Ελεύθερη πτώση. Όχι αστεία!

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν προσφέρει όσα έδειξε στην αρχή. Αλλά πλέον φαίνεται απογοητευμένος και παλεύει να μοιάσει στο υπόλοιπο σύνολο. Που το χαρακτηρίζει η έλλειψη φαντασίας και ενδιαφέροντος.

Και όλα αυτά γιατί;

Γιατί η ομάδα δεν έχει την ηρεμία με την οποία ξεκίνησε.

Αυτό όμως θα επιτευχθεί μόνο με νίκη και καλή εμφάνιση.

Το σημερινό παιχνίδι με το συγκρότημα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο για τους “πράσινους”. Μια ομάδα ικανή για το καλύτερο κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Με ταχύτητα και τρανζίσιον. Μια ομάδα ικανή για την ζημιά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να “καθαρίσει” το μυαλό των παικτών του από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (22/09).

Είχε αρκετά τετ-α-τετ στο Κορωπί, συζήτησε κι ανέλυσε με τους συνεργάτες του όλα τα κακώς κείμενα των δύο τελευταίων ηττών

. Δεν έχει χάσει ωστόσο, την εμπιστοσύνη του και την πίστη του στην ομάδα και σ’ αυτό που θεωρεί πως πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να βγάλει ο Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο. Δηλαδή κανονικό ποδόσφαιρο κατοχής και πρωτοβουλίας κι όχι “κλεφτοπόλεμο”.

Κερδίζει και ηρεμεί! Αυτό σκέφτονται όλοι στο “Τριφύλλι”.  Αυτό έχει ανάγκη ο κόσμος και η απογοήτευση που έκανε από νωρίς την εμφάνιση της στην σεζόν.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ