Ο Παναιτωλικός είναι αυτή τη περίοδο η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος! Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Μέσα σε μια βδομάδα νίκησε με ανατροπή 2-1 την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και 4-2 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τη Super League. Μεσοβδόμαδα ο Παναιτωλικός, και πάλι […]

Ο Παναιτωλικός είναι αυτή τη περίοδο η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος! Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μέσα σε μια βδομάδα νίκησε με ανατροπή 2-1 την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και 4-2 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τη Super League. Μεσοβδόμαδα ο Παναιτωλικός, και πάλι με ανατροπή επικράτησε του Ολυμπιακού 2-1 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Αγρίνιο.

Ωστόσο, δεν επαναπαύονται οι Αγρινιώτες και ψάχνουν παίκτες για ενίσχυση. Ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιάκομπ Ούνε Λάρσον (Jacob Hugo Une Larsson), ο οποίος αναμένεται τις προσεχείς ώρες στην Ελλάδα.

Ο Λάρσον γεννήθηκε στις 8/4/94, έχει ύψος 1,81 και παίζει κεντρικός αμυντικός, αλλά και δεξί μπακ. Θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές  εξετάσεις και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για το Αγρίνιο για να υπογράψει συμβόλαιο με τη μορφή δανεισμού από τη Τζουγκάρντεν για 1,5 χρόνο. Θα υπάρχει κι οψιόν αγοράς, βέβαια, αφού με τον Σουηδικό σύλλογο δεσμεύεται έως το 2024.

Ο Λάρσον έχει αγωνιστεί σε δύο μόλις ομάδες. Ξεκίνησε από την Μπρομαποϊκάρνα, στην οποία είχε 109 συμμετοχές, 11 γκολ και 1 ασίστ. Ενώ, το 2016 μετακόμισε στη Τζουγκάρντεν και είχε 170 αγώνες, 11 γκολ και 5 ασίστ. Με την εθνική Σουηδίας έχει τρεις συμμετοχές.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ