Η ιστοσελίδα της η UEFA (uefa.com), έδωσε στο φως της δημοσιότητας του 40 κορυφαίους ποδοσφαιριστές έως 21 ετών. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» και βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Αυτή τη περίοδο βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα και αγωνίζεται με το […]

Η ιστοσελίδα της η UEFA (uefa.com), έδωσε στο φως της δημοσιότητας του 40 κορυφαίους ποδοσφαιριστές έως 21 ετών. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» και βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Αυτή τη περίοδο βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα και αγωνίζεται με το εθνόσημο της Γουινέας.

«Ο διεθνής με τη Γουινέα, που έφυγε από τη Λιλ το καλοκαίρι, είναι ένας μέσος που διαπρέπει ως νικητής στις διεκδικήσεις της μπάλας έχοντας δημιουργική επιρροή. Δεν είναι ψηλός, εξ ου και οι συγκρίσεις με τον Ενγκολό Καντέ» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της UEFA για τον Καμαρά.

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει δυο ταλαντούχους Ρώσους ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Ο 20χρονος Μαξίμ Μούχιν που αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο άλλος είναι ο 18χρονος Αρσέν Ζαχαριάν που φορά τη φανέλα της Ντιναμό Μόσχας. Μάλιστα ο νεαρός κουβαλά μαζί του ακόμα δυο διακρίσεις. Καθώς, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος μέσος του ρωσικού πρωταθλήματος. Ενώ, είναι ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στην Εθνική Ρωσίας.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους «εκλεκτούς» της UEFA είναι οι: Καρίμ Αντεγιέμι (Γερμανία-19 ετών-Σάλτσμπουργκ), Χάρβεϊ Έλιοτ (Αγγλία-19-Λίβερπουλ), Γκάβι (Ισπανία-17-Μπαρτσελόνα), Πιερ Καλούλου (Γαλλία-21-Μίλαν), Νόνι Μαντουέκε (Αγγλία-19-PSV Αϊντχόφεν), Νίκο (Ισπανία-19-Μπαρτσελόνα), Γέρεμι Πίνο (Ισπανία-19-Βιγιαρεάλ), Τζάκομο Ρασπαντόρι (Ιταλία-19-Σασουόλο), Κέφρεν Τουράμ (Γαλλία-20-Νις), Γιούριεν Τίμπερ (Ολλανδία-20-Άγιαξ), Αρσέν Ζακαριάν (Ρωσία-19-Ντιναμό Μόσχας).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ