Το «φαινόμενο» της Μπαρτσελόνα στο μπλοκάκι της Λίβερπουλ.

H Λίβερπουλ έχει βάλει στο μπλοκάκι των μεταγραφών της έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα! Ο λόγος για τον Γκάβι. Ο 17χρονος Ισπανός μέσος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» και αρέσει πολύ στους «Κόκκινους».

Η ρήτρα του του 17χρονου «wonderkid» διπλασιάζεται στις 84 εκατομμύρια λίρες από 1η Ιουλίου. Έτσι, η Λίβερπουλ αν θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να κινηθεί πολύ γρήγορα και να προλάβει άλλους μνηστήρες.

Επίσης, ο αγγλικός σύλλογος φαίνεται πως είναι πρόθυμος να προσφέρει μπόνους συμβολαίου που ανέρχεται στις 8,5 εκατομμύρια λίρες. Εδώ, μπορεί και να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Γκάβι δεν συμφωνεί με τους όρους ανανέωσης συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην άσσος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Ρέντναπ είπε για το «φαινόμενο» Γκάβι: «Άκρως εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ένας ανήλικος ποδοσφαιριστής συγκαταλέγεται ήδη στη λίστα των κορυφαίων! Ειλικρινά θα ήταν “κλοπή” η απόκτηση του για 42 εκατομμύρια, η Λίβερπουλ πρέπει να κινηθεί γρήγορα μέχρι τις 30 Ιουνίου».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ