Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντάβιντε Σαντόν της Ρόμα, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ, εξετάζεις περιπτώσεις για την ενίσχυση του. Μια από αυτές, είναι και η περίπτωση του Ντάβιντε Σαντόν της Ρόμα, που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. […]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντάβιντε Σαντόν της Ρόμα, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ, εξετάζεις περιπτώσεις για την ενίσχυση του. Μια από αυτές, είναι και η περίπτωση του Ντάβιντε Σαντόν της Ρόμα, που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Το συμβόλαιο του 30χρονου, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Κάτι που σημαίνει πως από 1η Ιανουαρίου, έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος, για την απόκτηση του Ιταλού μπακ, καθώς έντονο ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Γαλατασαράι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα: «Κάτι κινείται και στο μέτωπο του Σαντόν: Γαλατασαράι και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον 30χρονο αμυντικό. Που μετά από έξι μήνες εκτός αποστολής, φαίνεται ότι πείστηκε να αλλάξει ομάδα. Σε περίπτωση προσφορών προς τον ποδοσφαιριστή, η Ρόμα θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διευκολύνει την αποχώρησή του».

Ο Σαντόν τη φετινή σεζόν, δεν έχει ακόμη καταφέρει να καταγράψει ούτε μια συμμετοχή, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ