Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στον αγώνα της Σέρο Πορτένο με την Ολίμπια. Ο τερματοφύλακας, Ζαν Φερνάντες κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να δεχθεί κόκκινη κάρτα πριν τη σέντρα και αποβλήθηκε. Ο τερματοφύλακας της Σέρο Πορτένο αποφάσισε πριν τη σέντρα να προκαλέσει τους αντιπάλους οπαδούς. Ο διαιτητής, που ήταν στο VAR, είδε το σκηνικό και ενημέρωσε τον διαιτητή. Ο ρέφερι, […]

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στον αγώνα της Σέρο Πορτένο με την Ολίμπια. Ο τερματοφύλακας, Ζαν Φερνάντες κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να δεχθεί κόκκινη κάρτα πριν τη σέντρα και αποβλήθηκε.

Ο τερματοφύλακας της Σέρο Πορτένο αποφάσισε πριν τη σέντρα να προκαλέσει τους αντιπάλους οπαδούς. Ο διαιτητής, που ήταν στο VAR, είδε το σκηνικό και ενημέρωσε τον διαιτητή. Ο ρέφερι, χωρίς να το σκεφτεί, του έδειξε την κόκκινη κάρτα και τον απέβαλε για «πιθανή επιθετική ενέργεια».

Πάντως, ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να βάλει τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, καθώς η αποβολή ήταν πριν τη σέντρα. Για την ιστορία η Σέρο Πορτένο ηττήθηκε με 3-1 από την Ολίμπια και δεν κατάφερε να πάρει το Σούπερ Καπ Παραγουάης.

Δείτε σχετικό βίντεο:

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ