Λόγο για μεμονωμένα άτομα που σήκωσαν το εθνικιστικό πανό στο πέταλο των οργανωμένων στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ έκανε η Original 21.

Original 21 για το πανό: «Ζητάμε ειλικρινή συγγνώμη από κάθε φίλαθλο της ΑΕΚ που ένιωσε ντροπή!»

– Ματσάρα με μπόλικη ευρωπαϊκή ιστορία στην OPAP Arena» – Η  ΑΕΚ πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, όμως δεν μπόρεσε να σημειώσει και 2ο τέρμα. Παραχωρώντας ισοπαλία στον Άγιαξ. Με το τελικό 1-1 να αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους ποδοσφαιριστές του Αλμέιδα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους Ολλανδούς να κερδίζουν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πινέδα στον Μπέρχβαϊν. Ο Ολλανδός ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Στάνκοβιτς.

Αίσθηση προκάλεσε το πανό που αναρτήθηκε από τους φίλους της Ένωσης για την Αλβανία και το Κόσοβο. 

Λόγο για μεμονωμένα άτομα που σήκωσαν το εθνικιστικό πανό στο πέταλο των οργανωμένων στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ έκανε η Original 21.

Με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι το πανό δεν εκφράζει τις θέσεις του, ενώ ζητά συγγνώμη προς την ΠΑΕ και τους φιλάθλους που ένιωσαν ντροπή.

Αναλυτικά:

Ως Original 21 δηλώνουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι η ανάρτηση πανό εθνικιστικού περιεχομένου που έλαβε χώρα στο πέταλο μας στον αγώνα με τον Άγιαξ από ελάχιστα μεμονωμένα άτομα, δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τις θέσεις και τις απόψεις της Original 21.

Οι ιστορικές καταβολές της ομάδας που λατρεύουμε καθώς και η αδιαπραγμάτευτη στάση ζωής της ORIGINAL 21 απέναντι σε κάθε μορφή φασισμού κάνει το ΛΑΘΟΣ μας ακόμα μεγαλύτερο και εμάς υποχρεωμένους να βάλουμε ενα τέλος σε αυτό.

Καταδικάζουμε το συγκεκριμένο πανό, ζητάμε μια ειλικρινή συγγνώμη προς τον οργανισμό της ΑΕΚ για την όποια αναστάτωση αυτό το πανό δημιούργησε και για το γεγονός ότι από αμέλεια μας έστω και για πολύ λίγο αναρτήθηκε στον χώρο ευθύνης μας.

Ζητάμε μια ειλικρινή συγγνώμη από κάθε απλό φίλαθλο της ομάδας μας που ένιωσε ότι ακριβώς και εμείς. Ντροπή!!

Δηλώνουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι θα λάβουμε δραστικά μέτρα για να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ