Ιστορία έγραψε η Ρίσμπορο Γιουνάιτεντ, που αγωνίζεται στην 9η κατηγορία της Αγγλίας. Η αγγλική ομάδα έφτασε τα 50 παιχνίδια χωρίς ήττα και ξεπέρασε τους Ivincibles της Άρσεναλ, που είχαν σταματήσει στα 49 παιχνίδια δίχως ήττα. Η εκπληκτική ομάδα τότε του Αρσέν Βενγκέρ είχε μείνει στην ιστορία. Από τον Μάιο του 2003 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2004 δεν είχαν […]

Ιστορία έγραψε η Ρίσμπορο Γιουνάιτεντ, που αγωνίζεται στην 9η κατηγορία της Αγγλίας. Η αγγλική ομάδα έφτασε τα 50 παιχνίδια χωρίς ήττα και ξεπέρασε τους Ivincibles της Άρσεναλ, που είχαν σταματήσει στα 49 παιχνίδια δίχως ήττα.

Η εκπληκτική ομάδα τότε του Αρσέν Βενγκέρ είχε μείνει στην ιστορία. Από τον Μάιο του 2003 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2004 δεν είχαν καταγράψει καμία ήττα. Είχαν δώσει 49 παιχνίδια και καμία ομάδα δεν μπόρεσε να τους υποτάξει.

Η Ρίσμπορο Γιουνάιτεντ ήρθε να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ. Η ομάδα της 9ης κατηγορίας έφτασε τα 50 παιχνίδια χωρίς ήττα και συνεχίζει να γράφει ιστορία. Η Ρίσμπορο έχει να ηττηθεί από την περίοδο 2018-2019.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ