Μετά και την ανατροπή της Λίβερπουλ επί της Βιγιαρεάλ, το ντόμινο των αποτελεσμάτων και των βαθμών στέλνουν τον Ολυμπιακό έναν γύρο μετά. 

Σας ενημερώσαμε χθες για τις εξελίξεις, μετά και την απόφαση της UEFA που απέβαλε τις ρωσικές ομάδες από τις διοργανώσεις της για την επόμενη σεζόν.

Οι πρόσφατες κυρώσεις στη Ρωσία, μετά την εισβολή της στην Ουκρανία, αλλάζουν το «χάρτη» του ποδοσφαίρου. Η φετινή χρονιά χάνεται για τις ομάδες της χώρας. Και θα χαθεί και η επερχόμενη, 2022-2023.

Ντόμινο εξελίξεων στο UEFA Champions League. H Ρωσία, όγδοη στην κατάταξη, θα συμμετείχε με πέντε ομάδες. Όλες θα χάσουν το δικαίωμα να αγωνιστούν.

Σίγουρα η Ελλάδα από 18η θα ανέβει 17η. Ο αριθμός των συλλόγων δεν θα αλλάξει, θα διαφοροποιηθεί όμως η θέση του πρωταθλητή της Super League στα προκριματικά.

Ο Ολυμπιακός, που έχει πάρει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, δεν θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου από τον πρώτο προκριματικό γύρο, αλλά από το δεύτερο. Καθώς, μετά και την ανατροπή της Λίβερπουλ επί της Βιγιαρεάλ, το ντόμινο των αποτελεσμάτων και των βαθμών στέλνουν τον Ολυμπιακό έναν γύρο μετά.

Μένει να δούμε αν θα κατακτήσει τον τίτλο.η ομάδα του Πειραιά, ώστε να επισημοποιηθεί και η συμμετοχή στην προκριματική φάση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ