Ο Ολυμπιακός είναι σε επικοινωνία με παίκτες λαχεία που αφήνονται ελεύθεροι από την Ρωσία, αλλά και από την Ουκρανία λόγο του Πολέμου ο οποίος έχει ξεσπάσει...

Ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετά χρόνια έχει ξεκινήσει να ψάχνεται κυρίως για παίκτες λαχεία, η παίκτες που μπορεί να τους… κλέψει. Τι εννοούμε; Τρανό παράδειγμα ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος με τα όσα διαδραματίστηκαν τότε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν το τρόπο και με τις διασυνδέσεις που έχουν ώστε να τον αποκτήσουν. Μία κίνηση ουσίας, ποιότητας αλλά και με πολύ καλή μεταπολιτικής αξίας όπως εξελίχθηκε.

Οι Πειραιώτες λοιπόν έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις από τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα που μπορεί να φανούν λαχεία. Φυσικά μέσα σε αυτούς δεν είναι Καμπελά. Ο Κορσικανός το χάνει λόγο ηλικίας. Αν με τα χρήματα που ζητούσε, ήταν γύρω στα 24-25 ο Ολυμπιακός… χθες θα τον είχε αποκτήσει.

Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τόσο η Σαχτάρ, όσο και η Ζενίτ με την Κράσνονταρ μπορεί να παρουσιάσουν σπουδαίες ευκαιρίες. Κάπου εδώ όμως έρχεται να κολλήσει και υπόθεση των καλών σχέσεων με γνωστούς Μάνατζερ. Εκεί που ο Ολυμπιακός έχει άριστες σχέσεις.

Η περίπτωση λοιπόν που έχουν  ξεχωρίσει είναι του Τετέ από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Λαχείο κανονικό. Μιλάμε για παίκτη που το καλοκαίρι του ’18 η Ουκρανική ομάδα δαπανήσει 15 εκ. ευρώ στην Γκρέμιο ώστε να τον αποκτήσει, με τις μετοχές του αυτή τη στιγμή να είναι στα 20 εκ. ευρώ.

 Ο Τετέ αγωνίζεται και στις 3 θέσεις πίσω από τον επιθετικό και θυμίζει περίπτωση… Ποντένσε, αλλά με καλύτερα τελειώματα. Μένει να δούμε φυσικά πως θα εξελιχθεί η περίπτωση και αν βρεθεί η χρυσή τομή ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει το ΜΠΑΜ του καλοκαιριού. Αυτό θα φανεί είτε άμεσα, αλλά είτε γίνει μία προεργασία ενόψει καλοκαιριού.

Μία περίπτωση λαχείου. Μία περίπτωση που εφόσον ολοκληρωθεί ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει κίνηση ΜΑΤ σε μία θέση που υποφέρει μετά την αποχώρηση… Ποντένσε.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ