Τα διαζύγια στον χώρο του αθλητισμού  δεν περνάνε απαρατήρητα. Συνήθως συνοδεύονται από σκηνές, φώτα δημοσιογράφων και πολλά χαμένα εκατομμύρια. Ο GOAT που τα βρήκε σκύρα Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία των αθλητών σούπερ σταρ ανήκει στον Μάικλ Τζόρνταν. Ο χωρισμός του από την Χουανίτα Βανόι του κόστισε 243 εκατ. δολάρια στη μητέρα των τριών του […]

Τα διαζύγια στον χώρο του αθλητισμού  δεν περνάνε απαρατήρητα. Συνήθως συνοδεύονται από σκηνές, φώτα δημοσιογράφων και πολλά χαμένα εκατομμύρια.

Ο GOAT που τα βρήκε σκύρα

Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία των αθλητών σούπερ σταρ ανήκει στον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο χωρισμός του από την Χουανίτα Βανόι του κόστισε 243 εκατ. δολάρια στη μητέρα των τριών του παιδιών.

Εθισμένος και γκολφέρ

Και άπιστος και εθισμένος στο σεξ ο Τάιγκερ Γουντς! Κάτι που δεν άρεσε στην Έλιν Νόρντεγκρεν και του κόστισε την ηρεμη συζυγική ζωή. Ο χωρισμός κόστισε 145 εκατ. δολάρια στον διάσημο Αμερικανό γκόλφερ.

Χωρισμός βγαλμένος από κακό παραμύθι

Το διαζύγιο του άσου του NBA, Ντουέιν Ουέιντ, με την πρώτη σύζυγό του, Σιοβόν Φάντσες, θα μπορούσε άνετα να γίνει σίριαλ ή ταινία.

Το ρεζουμέ στον επεισοδιακό χωρισμό τους ήταν πως ο Αμερικανός γκαρντ έπρεπε να πληρώσει 5 εκατ. δολάρια στην πρώην γυναίκα του ενώ η μηνιαία διατροφή για το διαζύγιο που βγήκε το 2013 είχε οριστεί στα 300.000 δολάρια τον χρόνο.

Η Μπαρτσελόνα έφερε τον χωρισμό

Ο γάμος του Τιερί Ανρί με το μοντέλο Νικόλ Μέρι έμελλε να μακροημερεύσει. Ο Τιερί Ανρί και η σύζυγος του χώρισαν το 2008, όταν πήγε στην Μπαρτσελόνα, με την Μέρι να εισπράττει 10 εκατ. λίρες. Φθηνά του βγήκε. Αν αναλογιστεί κανείς τι έπαθαν οι υπόλοιποι…

Βία και χωρισμός

Για τον γάμο της με τον Μάικ Τάισον, που διήρκεσε μετά βίας έναν χρόνο, η ηθοποιός Ρόμπιν Γκίβενς τα είπε όλα όταν το 1988 περιέγραψε τον έγγαμο βίο μαζί του ως «μαρτύριο, σκέτη κόλαση, χειρότερο από όσο θα μπορούσα να φανταστώ». Η αποζημίωση που πήρε από τον Τάισον η 25χρονη τότε Γκίβενς ήταν 15 εκατ. δολάρια.

Νοικοκυρά σε απόγνωση

Ο γάμος του σταρ του NBA, Τόνι Πάρκερ, με τη σέξι ηθοποιό Έβα Λονγκόρια, κράτησε σχεδόν πέντε χρόνια, από το 2006 έως το 2011. Ίσως να είχε κρατήσει πιο πολύ αν ο Πάρκερ δεν την απατούσε από το 2007 με την Έριν Μπάρι, σύζυγο του συμπαίκτη του, Μπρεντ. Το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και η Λονγκόρια πήρε μεγάλη διατροφή από τον διάσημο μπασκετμπολίστα.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ