Μάχη στο Γεντί Κουλέ, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Άρη για την εμβόλιμη αγωνιστική της Superleague! Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο στο Γεντί Κουλέ χωρίς όμως να έχουμε δει κάτι αξιόλογο έως τώρα στην αναμέτρηση, ούτε μια τελική από τις δύο ομάδες, ματς κέντρου και δυνατές μονομαχίες. Σε φάουλ από τα δεξιά ο Βούρος πήρε την πρώτη […]

Μάχη στο Γεντί Κουλέ, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Άρη για την εμβόλιμη αγωνιστική της Superleague!

Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο στο Γεντί Κουλέ χωρίς όμως να έχουμε δει κάτι αξιόλογο έως τώρα στην αναμέτρηση, ούτε μια τελική από τις δύο ομάδες, ματς κέντρου και δυνατές μονομαχίες.

Σε φάουλ από τα δεξιά ο Βούρος πήρε την πρώτη κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την λανθασμένη έξοδο του Κουέστα. Εν συνεχεία ο Πασαλίδης νίκησε στον αέρα τον Εντιαγέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη φάση του γκολ και την ώρα που ο Πασαλίδης πήδηξε και πήρε την κεφαλιά ο Εντιαγέ στην προσπάθεια του να διώξει χτύπησε με το κεφάλι τον αμυντικό του ΟΦΗ. Οι δύο παίκτες έπεσαν στον έδαφος, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τον Εντιαγέ να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και να μένει για λίγο έξω.

Αλλαγή για τον Άρη. Ο Εντιαγέ δεν μπορεί να συνεχίσει στο ματς με τον Μαντσίνι να περνάει στη θέση του.

Ημίχρονο στην Κρήτη με τον ΟΦΗ να πήγε στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ μετά το γκολ του Πασαλίδη στο 15′ του αγώνα με κεφαλιά. Δίκαιο έως τώρα το σκορ της αναμέτρησης καθώς ο Άρης δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Επασί.

Ο Άρης σε αυτό το πρώτο 15′ του δευτέρου μέρους μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση. Έχει πατήσει στην περιοχή του ΟΦΗ, προσπάθησε να βρει καλές τελικές και να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Μάντζιος προχώρησε σε διπλή αλλαγή, έκανε τις τελευταίες του δύο κινήσεις με τους Μάνο και Ματίγια στο ματς, ώστε στο τελευταίο δεκάλεπτο να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης καθώς δεν θέλει να σκέφτεται πως μπορεί να ηττηθεί.

Στο 89 ο Χουάν Ιτούρμπε ανατράπηκε. Ο Μπρουνο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που υπέδειξε ο Παπαπέτρου και έγραψε το 1-1.

Σκορ που απέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα…

Από ένα καλό ημίχρονο για τις δύο ομάδες. Με τον Άρη να είναι άτυχος, χάνοντας Εντιαγέ και Ματέο από νωρίς.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ