Η Αλ Χιλάλ κατέκτησε το ασιατικό Champions League για τέταρτη φορά στην ιστορία της, έχοντας στο τιμόνι της τον πρώην προπονητή (μεταξύ άλλων) του Ολυμπιακού. Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η Αλ Χιλάλ νίκησε την κορεάτικη Ροχάνγκ Στίλερς με 2-0. Χάρη στα γκολ των Αλνταουσάρι στο πρώτο λεπτό και Μουσά Μαρεγκά στο 63ο λεπτό. Η Αλ Χιλάλ είχε […]

Η Αλ Χιλάλ κατέκτησε το ασιατικό Champions League για τέταρτη φορά στην ιστορία της, έχοντας στο τιμόνι της τον πρώην προπονητή (μεταξύ άλλων) του Ολυμπιακού. Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η Αλ Χιλάλ νίκησε την κορεάτικη Ροχάνγκ Στίλερς με 2-0. Χάρη στα γκολ των Αλνταουσάρι στο πρώτο λεπτό και Μουσά Μαρεγκά στο 63ο λεπτό.

Η Αλ Χιλάλ είχε κατακτήσει τον συγκεκριμένο θεσμό προ δύο ετών, όταν στο τιμόνι της ομάδας βρισκόταν ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ. Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο παρελθόν στον πάγκο του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας είχε καθίσει ο Γιώργος Δώνης. O οποίος είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Αλ Χιλάλ έχει ισάριθμους χαμένους τελικούς, κατέχοντας (και εκεί) το σχετικό ρεκόρ. Στην ομάδα της Αλ Χιλάλ ανήκει και ο πρώην ακραίος αμυντικός του Πανιωνίου, Αμιρί Κούρντι.

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!