Σκασμένοι είναι στην ΑΕΚ  μετά την “γκέλα” στην Τούμπα και την χαμένη ευκαιρία. Αντίδραση έβγαλε η Ένωση αλλά δεν ήταν αρκετή με την ολοκλήρωση του αγώνα. Ο Γιαννίκης μετά το σοκ με Παναιτωλικό δεν έκανε σίγουρα τα ίδια λάθη. Όμως ίσως και να προφυλάχθηκε …υπερβολικά. Όπως και το γεγονός πως σε ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι […]

Σκασμένοι είναι στην ΑΕΚ  μετά την “γκέλα” στην Τούμπα και την χαμένη ευκαιρία.

Αντίδραση έβγαλε η Ένωση αλλά δεν ήταν αρκετή με την ολοκλήρωση του αγώνα. Ο Γιαννίκης μετά το σοκ με Παναιτωλικό δεν έκανε σίγουρα τα ίδια λάθη. Όμως ίσως και να προφυλάχθηκε …υπερβολικά.

Όπως και το γεγονός πως σε ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι υπό τις οδηγίες του αποδεικνύεται απόλυτα διαβασμένη. Δεν έκανε όμως το κάτι παραπάνω για να φύγει και ικανοποιημένη από το γήπεδο.

Για την ΑΕΚ η πρώτη αναμέτρηση Κυπέλλου δεν μπορεί να την αφήνει ικανοποιημένη καθώς ο ΠΑΟΚ έδειχνε 1 κλικ κάτω. Και το αποτέλεσμα ήταν θετικό για τους γηπεδούχους.

Ο Έλληνας κόουτς άλλαξε τρόπο τακτικής. Όμως ίσως να το έκανε σε λάθος παιχνίδι. Στα μεγάλα ντέρμπι η ΑΕΚ εμφανίζεται πιο φοβισμένη, ενώ στα “μικρά” πιο ανοιχτή και αφελής.

Στις προπονήσεις όπως είπαμε ο Γιαννίκης εχει δώσει ρητή εντολή για αφύπνιση στο 90λεπτο. Όμως εδώ μιλάμε για χαμένη ευκαιρία, και στην Τούμπα η ΑΕΚ την πέταξε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ