Ο Απρίλιος ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε επτά νίκες και μια ισοπαλία με 19 - 3 γκολ.

Κούπερ: Ο… Ρομπέν των δασών του Νότιγχαμ!  Σήμερα, το Νότιγχαμ έχει ένα σύγχρονο Ρομπέν να επιδείξει. Λέγεται Στιβ Κούπερ. Και είναι ο άνθρωπος-κλειδί πίσω από τη μεταμόρφωση της ιστορικής Φόρεστ.

Ο Απρίλιος ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε επτά νίκες και μια ισοπαλία με 19 – 3 γκολ. Δικαιωματικά ο Στιβ Κούπερ βγήκε προπονητής μηνός Απριλίου για την Τσάμπιονσιπ.

Βλέπετε, δεν είναι μόνο οι αποκλεισμοί της Άρσεναλ και, στη συνέχεια της άσπονδης “γειτόνισσας”, στην άλλη μεριά του δάσους, Λέστερ. Είναι κι αυτό που έχει καταφέρει με την Νότιγχαμ, των 157 χρόνων ιστορίας στην φετινή χρονιά της στην Τσάμπιονσιπ.

Σε μια χρονιά που είχε το χειρότερο ξεκίνημα και ολοι έκαναν σκέψεις για υποβιβασμό ήρθε ο Κούπερ και τα άλλαξε όλα. Οι reds τερμάτισαν  4η και θα παίξουν δύο φορές με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για να φτάσει στον μεγάλο τελικό που θα διεκδικήσει την άνοδο της.

Διότι, είπαμε. Στο… δάσος του Νότιγχαμ ευδοκιμούν θρύλοι και παραδόσεις για ηρωικά πράγματα. Η αξέχαστη Φόρεστ αυτής της μορφάρας που λεγόταν Μπράιαν Κλαφ είχε αφήσει τον κόσμο άφωνο. Πήρε πρωτάθλημα  το 1997-78 και ήλθε 2η την επόμενη σεζόν. Πήρε 4 Λιγκ Καπ και έφτασε σ’ άλλους δύο τελικούς. Και βέβαια, πήρε δύο σερί Κύπελλα Πρωταθλητριών κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ