Κουκουλοφόροι χτύπησαν με ρόπαλα τον Ρούμπεν Σεμέδο και άλλο ένα πρόσωπο έξω από το σπίτι του. Αυτό είχε αναφέρει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, τρεις άνδρες με μαύρα ρούχα και κουκούλες τους περίμεναν έξω από την κατοικία του Πορτογάλου το βράδυ της Παρασκευής. Η επίθεση ήταν αστραπιαία και όταν έφτασε η αστυνομία είδε παντού […]

Κουκουλοφόροι χτύπησαν με ρόπαλα τον Ρούμπεν Σεμέδο και άλλο ένα πρόσωπο έξω από το σπίτι του.

Αυτό είχε αναφέρει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις άνδρες με μαύρα ρούχα και κουκούλες τους περίμεναν έξω από την κατοικία του Πορτογάλου το βράδυ της Παρασκευής. Η επίθεση ήταν αστραπιαία και όταν έφτασε η αστυνομία είδε παντού αίματα στον χώρο.

Τα θύματα της επίθεσης οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

 Οι Αρχές ψάχνουν ήδη τους δράστες και εξετάζουν τα κίνητρα πίσω από την επίθεση.

Έβγαλε στην σέντρα τον Ολυμπιακό!

Απίστευτη η καταγγελία του Πορτογάλου που εκθέτει τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος αμυντικός σε δηλώσεις του στο πορτογαλικό ραδιόφωνο TSF, σχολίασε πως πριν από μία εβδομάδα άνθρωποι του συλλόγου πήγαν στο σπίτι του για να του επιτεθούν.

“Μου επιτέθηκαν δεν ξέρω ποιος αλλά έχω υποψίες”.

Είσαι καλά;

“Δεδομένων των συνθηκών ναι, έφυγα από το νοσοκομείο”.

Σε χτύπησαν;

“Ναι με έχουν χτυπήσει, όχι στα πόδια, στον καρπό, στο κεφάλι και στους ώμους”.

Είπες πως έχεις κάποιες υποψίες για το ποιος σε χτύπησε;

“Λογικό δεν είναι; Πριν από μια εβδομάδα ήρθαν στο σπίτι μου άνθρωποι του συλλόγου για να μου επιτεθούν. Τώρα φορούσαν μάσκες, δεν ξέρω, δεν αναγνώρισα κανέναν. Οπότε μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι”.

Τι συνέβη πριν μια εβδομάδα;

“Δεν ήταν κάτι βίαιο, ήρθε ένας παράγοντας του συλλόγου και ένας άνθρωπος της ασφάλειας. Αυτή την φορά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω κάποιον γιατί είχαν καλυμένα πρόσωπα”.

Στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν άμεσα για τις δηλώσεις του Πορτογάλου αμυντικού, δίχως προς το παρόν να έχουν πάρει θέση στα λεγόμενα του Σεμέδο.

Είδες ο Σεμέδο. Τελικά βγάζει πολύ αγάπη για την ομάδα του ο Πορτογάλος

Ο Πορτογάλος έκανε παρέμβαση στα social media

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να έρθω εδώ να ξεκαθαρίσω για ακόμη μία φορά όσα μεταφέρθηκαν και ότι ειπώθηκε σε μία στιγμή σοκ μετά την ντροπιαστική επίθεση που υπέφερα.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο και με έκανε να αναγεννηθώ ως ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. Με βοήθησε και με υποστήριξε και υπήρξε πάντα στο πλευρό μου. Ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε.

Αυτό που είπα (σ.σ στη συνέντευξη) ήταν πώς ένας παράγοντας και ένας security από την οικογένεια του Ολυμπιακού ήρθαν να με προειδοποιήσουν για το αρνητικό και βίαιο σκηνικό που τα ΜΜΕ δημιούργησαν γύρω από την εικόνα μου.

Για ακόμη μία φορά διαστρεβλωμένες πληροφορίες διοχετεύτηκαν με λάθος τρόπο.

Θέλω να διαβεβαιώσω την οικογένειά μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού ότι αισθάνομαι καλά και αναρρώνω έχοντας όλη την προσοχή και την υποστήριξη της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Θα επιστρέψω και αύριο. Έχουμε ένα ντέρμπι να νικήσουμε. Πάμε Ολυμπιακέ»

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ