Το σήριαλ με την υπόθεση Σεμέδο συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μετά την δικαστική διαμάχη που είχε το προηγούμενο διάστημα φαίνεται να απομακρύνται όλο και περισσότερο από τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα  να προπονείται ατομικά. Και υπό την καθοδήγηση του Πορτογάλου γυμναστή, Κριστοβάο Καράο, προσπαθεί να διατηρηθεί σε καλή […]

Το σήριαλ με την υπόθεση Σεμέδο συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος μετά την δικαστική διαμάχη που είχε το προηγούμενο διάστημα φαίνεται να απομακρύνται όλο και περισσότερο από τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα  να προπονείται ατομικά.

Και υπό την καθοδήγηση του Πορτογάλου γυμναστή, Κριστοβάο Καράο, προσπαθεί να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Ωστε όταν έρθει η στιγμή, είτε να επιστρέψει στους Ερυθρόλευκους είτε να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την καριέρα του. Ο Πορτογάλος εχει ως προτεραιότητα να μην χρειαστεί πολύ χρόνο για να επανέλθει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Με ανάρτηση του ο παίκτης των “Ερυθρολεύκων” δηλώνει πως βρίσκεται στην Πορτογαλία. Στο γήπεδο «José Gomes», στην περιοχή Αμαδόρα. Πρόκειται για την έδρας της Εστρέλα Αμαδόρα, ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Για τον Σεμέδο υπάρχουν ήδη ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε έως τον Ιανουάριο, για να δούμε τι θα συμβεί.

Σεμέδο

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ