Ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε την αποστολή για τα φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία.

Τη φανέλα με το εθνόσημο ετοιμάζεται να φορέσει ξανά ο Παναγιώτης Ρέτσος, αφού κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική Ελλάδας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει δύο φιλικά με τη Μάλτα στη Βαλέτα στις 17 Νοεμβρίου και με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 20 Νοεμβρίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, με τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού να επιστρέφει στη «γαλανόλευκη».

Τελευταία φορά που είχε κληθεί στην Εθνική Ανδρών ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, έχει να αγωνιστεί από τον Μάρτιο του 2018.

Αντίθετα, εκτός έμειναν τόσο ο Ντίνος Μαυροπάνος της Στουτγάρδης όσο και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος της Μπενφίκα, αλλά και ο Κώστας Τσιμίκας της Λίβερπουλ.

Στις επιλογές του δεν ήταν ούτε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έχει πλέον επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας και Πέλκας.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ