Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε τη Σριούσμπερι για τη φάση των 64 του FA Cup. Ο Κλοπ παρέταξε την ομάδα του με ένα μείγμα βασικών αλλά και νεαρών παικτών. Μολονότι, οι «Reds» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0, τελικά καταφέραν να επικρτατήσουν 4-1 και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ήταν ένα αποτέλεσμα που θεωρούνταν […]

Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε τη Σριούσμπερι για τη φάση των 64 του FA Cup. Ο Κλοπ παρέταξε την ομάδα του με ένα μείγμα βασικών αλλά και νεαρών παικτών. Μολονότι, οι «Reds» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0, τελικά καταφέραν να επικρτατήσουν 4-1 και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ήταν ένα αποτέλεσμα που θεωρούνταν αναμενόμενο με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων. Ωστόσο, ο προπονητής τους φιλοξενούμενων υποστήριξε πως το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα του, καθώς είχε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο 57 χρονος τεχνικός στάθηκε και σε κάτι ακόμα, που την εξέπληξε ευχάριστα. Αναφερόμαστε, στην κίνηση του Φαν Ντάικ μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο αμυντικός των «Κόκκινων» ήταν για ακόμα ένα ματς καταπληκτικός. Η αγωνιστική του αξία δε χρήζει αμφισβήτησης. Όμως, ο Ολλανδός είναι φανταστικός και εκτός αγωνιστιού χώρου. Γεγονός που απέδειξε και χθες με τη συμπεριφορά του, όπως αποκάλυψε ο Στιβ Κότεριλ.

«Ο Φαν Ντάικ ήρθε στα αποδυτήριά μας. Μας συνεχάρη όλους και μας παραχώρησε τη φανέλα του. Όχι μόνο είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Είναι ένας τζέντλεμαν και ήταν πολύ ωραία εμπειρία για τους παίκτες μας σήμερα» ανέφερε ο κόουτς της Σριούσμπερι.

«Νομίζω ότι τους ανησυχούσαμε για πέντε λεπτά όταν ανοίξαμε το σκορ. Δυστυχώς αυτό δεν κράτησε πολύ περισσότερο από πέντε λεπτά. Ίσως έξι ή επτά, αλλά αυτό ήταν. Δεν νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι για 4-1. Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι για 2-1. Όταν κοιτάς την αρχική ενδεκάδα που είχαν με τον Κέλεχερ, το νεαρό αγόρι Μπράντλεϊ αλλά ξαφνικά έχεις τους Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπετσον- δεν είναι μια κακή βάση για να χτίσουν το παιχνίδι τους».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ