Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να «ντύσει» στα ασπρόμαυρα το λεοφορείο που θα οδηγεί  την αποστολή σε όλες τις αναμετρήσεις της

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να «ντύσει» στα ασπρόμαυρα το λεοφορείο που θα οδηγεί  την αποστολή σε όλες τις αναμετρήσεις της και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη ευκαιρία να δράσουν ενεργά στη διαδικασία, διαλέγοντας τα δύο μότο που θα αναγράφονται στην εξωτερική πλευρά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλείου:

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να «ντύσει» στα ασπρόμαυρα το πούλμαν που θα συνοδεύει την αποστολή σε όλες τις υποχρεώσεις της και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία, επιλέγοντας τα δύο συνθήματα που θα αναγράφονται στην εξωτερική πλευρά.

Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου, μπες στο oficretefc.com και μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στείλε την πρότασή σου με το …ομιλίτικο slogan που θα ήθελες να αναγραφεί στο πούλμαν της ομάδας (κάθε σύνθημα θα πρέπει να αποτελείται από 2 – 10 λέξεις).

Στη συνέχεια θα συσταθεί μια ειδική επιτροπή, αποτελούμενη από φιλάθλους της ομάδας, από εκπρόσωπο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και από την ΠΑΕ, οι οποίοι θα συναποφασίσουν και θα προκρίνουν τέσσερα από τα προτεινόμενα υποψήφια συνθήματα, τα οποία θα τεθούν πλέον προς ψηφοφορία από τους φιλάθλους.

Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή μέσω της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Viber και ο κόσμος του ΟΦΗ θα λάβει την τελική απόφαση. Τα δύο συνθήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους των φίλων της ομάδας θα «ντύσουν» λεκτικά το πούλμαν με το οποίο θα ταξιδεύει η αποστολή του ΟΦΗ!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν