Ο Αχιλλέας Μπέος Δήμαρχος, αλλά και διερμηνέας του Βόλου, χίλια συγνώμη ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ήθελα να πω, μην φάμε και καμιά ανάποδη στα ξαφνικό.  Ο ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ πρόεδρος αποφάσισε να μιλήσει και έκανε την αποκάλυψη του. Είναι γνωστό ότι ο Αχιλλέας είχε έτοιμη την αγκαλιά του, για την μεγάλη του αδυναμία, όπως ο ίδιος λέει, τον […]

Ο Αχιλλέας Μπέος Δήμαρχος, αλλά και διερμηνέας του Βόλου, χίλια συγνώμη ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ήθελα να πω, μην φάμε και καμιά ανάποδη στα ξαφνικό.  Ο ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ πρόεδρος αποφάσισε να μιλήσει και έκανε την αποκάλυψη του.

Είναι γνωστό ότι ο Αχιλλέας είχε έτοιμη την αγκαλιά του, για την μεγάλη του αδυναμία, όπως ο ίδιος λέει, τον Αιγύπτιο διεθνή του ΠΑΟΚ, Ουάρντα.

Είναι γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός ομάδας, και ψάχνει την επόμενη ομάδα του, λογικά με δανεισμό.

Αλλά εδώ είναι που ο Αχιλλέας Μπέος, έβαλε απαγορευτικό. Έκανε μάλιστα και την δήλωση του:

«Είναι γνωστή η ποδοσφαιρική αδυναμία που έχω στον Χαμπίμπι, τον γνωστό Ουάρντα και πως θα τον ήθελα πολύ στην ομάδα του Βόλου, όπως επίσης γνωστό είναι και το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Βόλος για την απόκτησή του.

Όμως η ποδοσφαιρική αξία του κάθε παίκτη, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν μου είναι αρκετή για συνεργασία αν δεν συνοδεύεται από αρχές και αξίες και μια πλήρως αποδεκτή κοινωνικά συμπεριφορά. Έτσι δυστυχώς υποχρεούμαι να αποσύρω το ενδιαφέρoν που είχα να τον εντάξω στην ομάδα μας. Περιπτώσεις σαν κι αυτή πιστεύω ότι δεν έχουν θέση στο παγκόσμιο και το ελληνικό, ιδιαίτερα, ποδόσφαιρο.

Για να είναι τόσο απόλυτος ο Μπέος, μάλλον ο Ουάρντα είναι σε δύσκολη θέση, για κάποιο παράπτωμα του. Και δεν μιλάμε για την κόντρα του με τον Λουτσέσκου. Σίγουρα κάτι πολύ πιο σοβαρό. Πολύ σύντομα θα βγει στην επιφάνεια, και θα προκαλέσει πολλες αντιδράσεις, αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ