Ο Γκάρεθ Μπέιλ ρωτήθηκε πρόσφατα για τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ρωτήθηκε πρόσφατα για τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο. Απάντησε όμως κοφτά και ενοχλημένος. Λέγοντας πως ξεχωρίζει άνετα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όντας και συμπαίκτης του άλλωστε.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πιο πετυχημένος συμπαίκτης που είχα ποτέ στην καριέρα μου! Ο αριθμός των γκολ που σκόραρε και οι τίτλοι που κατακτήσαμε μαζί, μιλούν από μόνα τους. Είναι απίστευτος. Κατά την γνώμη μου είναι ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών. Πρέπει να το πω», ξεκαθάρισε ο σούπερ σταρ της Ουαλίας.

Έπειτα ρωτήθηκε για τους τοπ πέντε παίκτες στην Τότεναμ, από όσους έχει αγωνιστεί. Δεν μπόρεσε όμως να τους χωρέσει όλους και σίγουρα θα άφησε και κάποιους παραπονεμένους.

«Αν πρέπει να διαλέξω το top-5 παικτών της Τότεναμ θα έλεγα πως θα έβαζα τον Γιορίς στο τέρμα και τον Κινγκ στην άμυνα! Ο Κινγκ είναι ότι καλύτερο έχω δει σε αμυντικό. Σίγουρα θα ήταν ο Χάρι Κέιν, σημειώνει πολλά γκολ και σημαντικά. Δεν γίνεται να λείπει. Επιπλέον τρέφω θαυμασμό για τους Σον και Ντομπελέ που θα ήταν και αυτοί στην πεντάδα των κορυφαίων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ