Οι υπάρχουσες συνθήκες διαμορφώνουν μία κρίσιμη καμπή στη σεζόν Μάντζιου – Άρη. Το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό διεξάγεται στη σκιά της κακής εκκίνησης των «κιτρινόμαυρων» στη σεζόν και σε εκείνη του -6, μεγαλώνοντας το «πρέπει» της νίκης για το σύνολο του Άκη Μάντζιου. Ο Άρης παίζει απόψε με την πλάτη στον τοίχο και είναι […]

Οι υπάρχουσες συνθήκες διαμορφώνουν μία κρίσιμη καμπή στη σεζόν Μάντζιου – Άρη.

Το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό διεξάγεται στη σκιά της κακής εκκίνησης των «κιτρινόμαυρων» στη σεζόν και σε εκείνη του -6, μεγαλώνοντας το «πρέπει» της νίκης για το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Ο Άρης παίζει απόψε με την πλάτη στον τοίχο και είναι υποχρεωμένος να βγάλει αντίδραση. Πρώτα με μία νίκη, που θα φέρει μία ηρεμία στο εσωτερικό του, και υπό προϋποθέσεις μία καλή εμφάνιση που… αγνοείται το τελευταίο διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός… προσφέρεται ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να πετύχουν όλα τα παραπάνω, ωστόσο το έργο τους δεν αναμένεται εύκολο αφού η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται επίσης από ένα κακό αποτέλεσμα και θα αναζητήσει τη δική της αντίδραση.

Η σημαντική επιστροφή του Ματέο

Η απουσία του Λούμορ για ακόμη ένα ματς δημιουργεί αγωνιστικό θέμα, όμως η κατάσταση… ρεφάρει κάπως με τον Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή πρωταθλήματος, προσφέροντας στον Άκη Μάντζιο μία ποιοτική ενδεκαδάτη επιλογή.

Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός, για λόγους τακτικής, τους Μπεναλουάν και Χαιροβιτς.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Denis Cesar De Matos, Cuesta, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Lucas Sasha, Jeggo, Matilla, Mohanad Ali, Sundgren, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ