Ο 27χρονος μέσος «πώρωσε» με πρόσφατη δήλωσή του τους φιλάθλους στο Μάντσεστερ.

Ο Μπρούνο Φερνάντεζ βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2020 κι έχει ήδη κερδίσει τους φιλάθλους της.

Ο 27χρονος μέσος ανέβασε μια φωτογραφία στα social media, στην οποία βρίσκονταν δίπλα του οι Έρικ Μπαγί και Ράφα Βαράν. «Νιώθοντας ασφαλής ανάμεσα σε αυτούς τους δύο», έγραψε ως λεζάντα.

Ο κόσμος των «κόκκινων διαβόλων» αρχικά αντέδρασε, θεωρώντας πως τα έβαζε με τον συμπαίκτη του και αρχηγό, Χάρι Μαγκουάιρ. Ο ίδιος, όμως, έσπευσε να στείλει μήνυμα ενότητας κι αυτό ενθουσίασε τους φιλάθλους, οι οποίοι θέλουν πλέον να δουν εκείνον να φοράει το περιβραχιόνιο.

Η τοποθέτηση του Πορτογάλου, για την οποία αποθεώνεται στο Μάντσεστερ: «Πραγματικά νομίζω ότι ο κόσμος αμφισβητεί τα πάντα σε αυτήν την ομάδα. Κάθε εβδομάδα έχουμε μία νέα ιστορία για κάτι. Στη φωτογραφία που ανέβασα, ανέφερα τη λέξη “ασφάλεια” με την έννοια ότι αν κάποιος έρθει, εγώ έχω δίπλα μου δύο σωματοφύλακες. O κόσμος νόμιζε ότι υπονοούσα κάτι για τον Μαγκουάιρ, αλλά δεν ήταν ο μόνος αμυντικός που δεν ήταν στη φωτογραφία.

Ο Λίντελοφ δεν ήταν στη φωτογραφία, ο Φιλ Τζόουνς δεν ήταν στη φωτογραφία. Οι άνθρωποι θέλουν να παραπονιούνται και θέλουν να φτιάχνουν ιστορίες γύρω μας. Το πιο σημαντικό είναι να παραμένουμε ενωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Προφανώς, όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον Χάρι γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι στη θέση του την τελευταία περίοδο.

Ειλικρινά, όλοι έχουμε άσχημα παιχνίδια. Και όταν δεν κερδίζουμε δεν είναι επειδή ο Μαγκουάιρ δεν παίζει καλά ή ο Μπρούνο δεν παίζει καλά. Είναι επειδή η ομάδα δεν παίζει καλά και δεν αποδίδει με το σωστό τρόπο. Στα αποδυτήρια δεν κατηγορούμε κάποιον, αλλά προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς να βγούμε από άσχημες καταστάσεις».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ