Η αποχώρηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ έφερε τρυγμούς στην Άρσεναλ.

Η αποχώρηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ έφερε τρυγμούς στην Άρσεναλ. Το ρόλο του αρχηγού ανέλαβε ο Αλεξάντρ Λακαζέτ! Ο Γάλλος επιθετικός μετά την μετακόμιση του Γκαμπονέζου στην Βαρκελώνη έχει πάρει πάνω του τους «κανονιέρηδες».

Ηγείται της αγγλικής ομάδας και μπουστάρει τους συμπαίκτες του ψυχολογικά, γεγονός που αποδεικνύει ότι καλά κάνει και φορά το περιβραχιόνιο. Η Άρσεναλ δίνει μάχη για την 4αδα της Premier League. Το συμβόλαιο του 30χρονου στράικερ λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ακόμα δεν έχει ανανεώσει. Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας των «κανονιέρηδων», Μίκελ Αρτέτα ο Λακαζέτ θα ανανεώσει.

«Το έχουμε συζητήσει για το συμβόλαιο του Λακαζέτ. Κι έχουμε πει ότι στο τέλος της σεζόν, μόλις γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε, θα πάρουμε μαζί μια απόφαση. Η απόφαση, όπως συμφωνήσαμε, είναι να το κάνουμε το καλοκαίρι και θα το κάνουμε μόλις τελειώσει η σεζόν», τόνισε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους.

Ο κόσμος της ομάδας πάντως σε κάθε παιχνίδι φωνάζει το όνομα του παίκτη και τον θέλει και του χρόνου. Μιλάμε άλλωστε για μια επιθετική μηχανή.

Πως να μην τον θέλουν;

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα