Αποκαλυπτικός όσον αφορά την σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε Ρεάλ και Γιουβέντους ήταν ο Σάμι Κεντίρα!

Αποκαλυπτικός όσον αφορά την σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε Ρεάλ και Γιουβέντους ήταν ο Σάμι Κεντίρα!

Ο Γερμανός μίλησε για τις διαφορές του Πορτογάλου, από νεαρή σε πιο ώριμη ηλικία.

«Συνάντησα δύο Κριστιάνο στη ζωή μου. Ο ένας ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο άλλος, μετά από μερικά χρόνια, στη Γιουβέντους. Ο πρώτος ήταν πιο νέος σε ηλικία, οπότε ήταν αρκετά ανασφαλής όσον αφορά τον εαυτό του και σε κάποιες περιπτώσεις πιο εγωιστής απ’ ό,τι θα έπρεπε.

Όχι απαραίτητα με τον κακό τρόπο, αλλά με τον τρόπο που λέμε “εγωιστή” κάποιον επιθετικό που είναι νεαρός σε ηλικία. Έπρεπε να βρει τον εαυτό του. Ο δεύτερος Κριστιάνο που γνώρισα ήταν στην Ιταλία.

Τότε ήταν πραγματικός ηγέτης. Πολύ πιο ώριμος και σαν παίκτης, αλλά και σαν άνθρωπος. Ακόμη και τότε το “εγώ” του και ο εγωισμός του τού έδιναν δύναμη και ώθηση για να συνεχίσει να σκοράρει. Ωστόσο, παράλληλα “έσπρωχνε” και τους συμπαίκτες του, ώστε να γίνουν καλύτεροι», ανέφερε.

«Στη Γιουβέντους εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν πιο χαλαρός και πιο ώριμος. Ήταν πάντα αγωνιστικός. Ό,τι και αν κάναμε. Μπορούσε να βάλει στοίχημα στην προπόνηση στο 4v4 είτε 100 ευρώ, είτε ένα καλό μπουκάλι κρασί. Όταν χάνει νευριάζει και τσαντίζεται. Οπότε όποιος είναι μαζί του δεν θέλει με τίποτα να τον απογοητεύσει!».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ