Οι υπάρχουσες συνθήκες διαμόρφωναν μία κρίσιμη καμπή στη σεζόν Μάντζιου – Άρη. Πιο καλά Καρυπίδης – Μάντζιος. Στο στόχαστρο των φίλων του Άρη είχαν βρεθεί τόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο και ο Άκης Μάντζιος, μετά την πεντάρα από τον ΠΑΣ εντός. Αλλά και ο ιδιοκτήτης της ομάδας είχε φορτωθεί με άγχος γιατί έπρεπε να […]

Οι υπάρχουσες συνθήκες διαμόρφωναν μία κρίσιμη καμπή στη σεζόν Μάντζιου – Άρη. Πιο καλά Καρυπίδης – Μάντζιος.

Στο στόχαστρο των φίλων του Άρη είχαν βρεθεί τόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο και ο Άκης Μάντζιος, μετά την πεντάρα από τον ΠΑΣ εντός. Αλλά και ο ιδιοκτήτης της ομάδας είχε φορτωθεί με άγχος γιατί έπρεπε να πάρει μια σημαντική απόφαση.

Αλλά ότι απόφαση και ένα είχε στο μυαλό του μετά το μεγάλο διπλό στην Τούμπα, πάει στις καλένδες.

Πανευτυχής ο πρόεδρος του Άρη που είχε ηγηθεί της αποστολής στην Τούμπα δεν μπόρεσε να μην κάνει και την ομορφιά του στην Τούμπα, μόλις βρήκε την ευκαιρία του.

Μόλις είχε αδειάσει το γήπεδο μετά τα επεισόδια και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης πανηγύρισε με μία φώτο που έβγαλε από τον πάγκο της ομάδας του.

Φυσικά την ανέβασε στον λογαριασμό του με την παρακάτω λεζάντα.

«Τελικά είχατε δίκιο. Η ιστορία έγραψε.11 χρόνια ήταν πολλά. Τα καλύτερα έρχονται. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας που τόσο πληγώσαμε το προηγούμενο Σάββατο».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик