Εκπληκτικός ήταν ο Καρλίτος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ιωνικό: ο Ισπανός βρήκε δίχτυα τρεις φορές (7′ 38′, 53′) και πέτυχε χατ-τρικ. Κάτι που οι φίλοι των «πράσινων» είχαν να δουν. Εδώ και 4,5 χρόνια. Ο τελευταίος παίκτης του τριφυλλιού που είχε σκοράρει ξανά τρεις φορές σε ένα ματς ήταν ο Μάρκους Μπεργκ στις […]

Εκπληκτικός ήταν ο Καρλίτος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ιωνικό: ο Ισπανός βρήκε δίχτυα τρεις φορές (7′ 38′, 53′) και πέτυχε χατ-τρικ. Κάτι που οι φίλοι των «πράσινων» είχαν να δουν. Εδώ και 4,5 χρόνια.

Ο τελευταίος παίκτης του τριφυλλιού που είχε σκοράρει ξανά τρεις φορές σε ένα ματς ήταν ο Μάρκους Μπεργκ στις 4/3/17. Όπου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει τότε με σκορ 5-0. Επί της Βέροιας.

Ωστόσο, η διαφορά σε σχέση με το χατ-τρικ του Καρλίτος είναι πως ο Σουηδός στράικερ είχε βρει δίχτυα τις δύο φορές με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ενώ ο Ισπανός φορ πέτυχε και τα τρία τέρματά του. Σε κανονική ροή του αγώνα.

Πλέον ο 31χρονος άσος έχει ήδη περισσότερα γκολ από όσα πέρσι σε όλη του τη σεζόν στο πρωτάθλημα. Όταν και ήταν παράλληλα ο πρώτος σκόρερ των «πράσινων» στην Super League. Δεν είναι όμως μόνο αυτό…

Επίδοση σαν αυτή του Καρλίτος με επτά γκολ έχει να δει το «τριφύλλι» στις έξι πρώτες αγωνιστικές από εποχής του μεγάλου Κριστόφ Βαζέχα. Τη σεζόν 1995/96 ο Πολωνός θρύλος του Παναθηναϊκού είχε καταφέρει να σκοράρει εννιά φορές στο ίδιο διάστημα έχοντας μάλιστα πετύχει τον συγκεκριμένο αριθμό γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν