Οι «πράσινες» πανηγύρισαν την επιτυχία τους μαζί με τον κόσμο τους στη Λεωφόρο.

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού πανηγύρισε την άνοδό του στην Α’ Εθνική, την οποία είχε εξασφαλίσει μία αγωνιστική πριν από τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «πράσινες» τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους και πήραν το «εισιτήριο» για τη μεγάλη κατηγορία, ύστερα από μια εξαιρετική χρονιά.

Την επιτυχία τους την πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης», εκεί όπου έδωσαν φιλικό αγώνα κόντρα στον ΑΟ Βριλησσίων.

Το «τριφύλλι» επικράτησε με 7-0, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο, από τις Ντζάνη, Κοκοτσάνη, Νταρζάνου, Καμαριανού, Μπριάνα (2) και Δεσπολλάρη.

Στο δεύτερο μισό έπεσε ο ρυθμός και ο κόουτς Γιάννης Χαραλαμπίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριές του, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

Όπως δήλωσε, μετά το τέλος του ματς: «Σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία αυτό που αναλάβαμε πριν από δύο χρόνια, που ήταν η άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ήδη προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά, όπου υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις, μια και το όνομα του Παναθηναϊκού είναι για να πρωταγωνιστεί σε κάθε επίπεδο.

Έχουμε βάλει τις βάσεις στο να έχουμε ήδη έναν κορμό πολύ ανταγωνιστικό και με αυτόν και τις προσθήκες που θα είναι από το πάνω ράφι και φυσικά την πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστούμε και στη μεγάλη κατηγορία».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик