Η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε επισήμως την αναβολή των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ, οι οποίες έχουν οριστεί την προσεχή Κυριακή (5/12), επικαλούμενη λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα την επόμενη ημέρα είναι η επέτειος των 13 ετών από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αλλά και της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην […]

Η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε επισήμως την αναβολή των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ, οι οποίες έχουν οριστεί την προσεχή Κυριακή (5/12), επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα την επόμενη ημέρα είναι η επέτειος των 13 ετών από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αλλά και της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα την Κυριακή και θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα προστασίας.

Γι’ αυτό και η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ότι οι δυνάμεις ασφαλείας δεν επαρκούν. Kαι ζήτησε να αναβληθούν οι δυο αγώνες του πρωταθλήματος.

Η Λίγκα είναι κάθετα αντίθετη στο συγκεκριμένο αίτημα, κάτι που διεμήνυσε εγγράφως. Γιατί πιέζει το καλεντάρι. Και δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Παράλληλα, τονίζουν ότι δεν γίνεται μόλις λίγα 24ώρα πριν τα ματς να υπάρχει ένα τέτοιο αίτημα, ειδικά από τη στιγμή που τα δύο αυτά γεγονότα είναι προγραμματισμένα εδώ και καιρό.

Την τελική απόφαση θα πάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο οποίος σταθμίζει τα γεγονότα και προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Θα συνομιλήσει πάντως με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (αστυνομία, Λίγκα, ομάδες) και ίσως και μέσα στην ημέρα να έχουμε οριστική απάντηση.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ