Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρο ένα πολύ σημαντικό γρανάζι της Λίβερπουλ. Όχι, δε μιλάμε ούτε για κάποιο επιθετικό, κάποιο μέσο αλλά για τον αθλητικό της διευθυντή. Ο Mάικλ Έντουαρτς είναι ο άνθρωπος που επί σειρά ετών έχει χτίσει τους Reds. Η δουλειά που έχει κάνει στην αγγλική ομάδα, είναι ο λόγος που τον […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρο ένα πολύ σημαντικό γρανάζι της Λίβερπουλ. Όχι, δε μιλάμε ούτε για κάποιο επιθετικό, κάποιο μέσο αλλά για τον αθλητικό της διευθυντή.

Ο Mάικλ Έντουαρτς είναι ο άνθρωπος που επί σειρά ετών έχει χτίσει τους Reds. Η δουλειά που έχει κάνει στην αγγλική ομάδα, είναι ο λόγος που τον θέλει η «Βασίλισσα». Είναι εξάλλου γνωστό πως οι ιθύνοντες των «μερένχες» θέλουν να αγοράζουν το καλύτερο που κυκλοφορεί. Ο Έντουαρτς έχει ήδη ανακοινώσει στους ανθρώπους της Λίβερπουλ πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει. Σε αυτόν πιστώνονται οι μεταγραφές των Σάντιο Μανέ και Μοχάμεντ Σαλάχ. Δύο αστέρες της ομάδας του Κλοπ που την αναγέννησαν. Δύο παίκτες που κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρόσωπο του 44χρονου αναζητά εκείνον που με τις δικές του «ματιές» θα αποκτήσει τέτοιους ποδοσφαιριστές. Παίκτες που θα φέρουν και πάλι στην ισπανική ομάδα τίτλους. Τίτλους τόσο εγχώριους όσο και ευρωπαϊκούς. Στο στρατόπεδο των Μαδριλένων υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως ο «αρχιτέκτονας» των Reds θα γίνει δικός τους..

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ