Έξαλλος με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο.

Σάλο έχει προκαλέσει η μεταγραφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην Ιταλία. Η μετακίνηση του Σέρβου σέντερ φορ στη Γιουβέντους προκάλεσε αντιδράσεις και την οργή τόσω των φιλάθλων της Φιορεντίνα, όσο και των ανθρώπων των «βιόλα».

Ένας από αυτούς που εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά του 21χρονου επιθετικού ήταν ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο. Ο ισχυρός άνδρας των «Βιόλα» , μιλώντας από τις ΗΠΑ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, υποστήριξε ότι ο παίκτης και οι μάνατζέρ του επιχείρησαν να κάνουν τεράστια ζημιά στο σύλλογο. Μάλιστα, τόνισε πως η πώλησή του έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ ήταν η καλύτερη συμφωνία που θα μπορούσαν να κάνουν προς όφελος της ομάδας της Τοσκάνης.

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ τις προσβολές σε βάρος μου. Ο Ντούσαν και οι εκπρόσωποί του ήθελαν να μας καταστρέψουν. Είμαι πικραμένος και απογοητευμένος, πρέπει να καθίσω και να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει. Νόμιζα ότι είχα αποδείξει ποιος είμαι, τις αξίες και τις αρχές μου μέσα από τη συμπεριφορά μου και τη δουλειά που έκανα εγώ και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι. Η κακοήθεια, οι προσβολές και οι απειλές που δέχομαι τις τελευταίες μέρες, όμως, δεν είναι δίκαιες.

Ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι ο Βλάχοβιτς είχε συμφωνήσει με κάποια ομάδα: είπε όχι σε όλες τις προτάσεις. Ήθελε να μείνει στο κλαμπ μέχρι την τελική διορία και να καταστρέψει τη Φιορεντίνα. Οι ατζέντηδές του ήθελαν να πλουτίσουν στην πλάτη μου, αλλά ναι, η πώλησή του ήταν ‘’εξαιρετικός χειρισμός’’. Η μεταγραφή του ήταν γεμάτη ψέματα και αναξιοπιστία. Κάθε φορά που του παρουσιάζαμε μια πρόταση από αγγλικό σύλλογο, έλεγε ”όχι”. Το πλάνο του ήταν να μείνει ελεύθερος όπως ο Μπαπέ και να πάρει περισσότερα χρήματα», ανέφερε συγκεκριμένα ο 72χρονος παράγοντας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι