Ο Ντάνι Άλβες επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα, πριν λίγες εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος μπακ, 5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από το «Καμπ Νου», είναι και πάλι μέλος της ομάδας των «μπλαουγκράνα». Ο Βραζιλιάνος κλήθηκε να διαλέξει την αγαπημένη του ομάδα με πρώην ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα αυτή αποτελείται από έναν τερματοφύλακα, έναν αμυντικό, έναν μέσο […]

Ο Ντάνι Άλβες επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα, πριν λίγες εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος μπακ, 5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από το «Καμπ Νου», είναι και πάλι μέλος της ομάδας των «μπλαουγκράνα».

Ο Βραζιλιάνος κλήθηκε να διαλέξει την αγαπημένη του ομάδα με πρώην ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα αυτή αποτελείται από έναν τερματοφύλακα, έναν αμυντικό, έναν μέσο και έναν επιθετικό. Ο Ντάνι Άλβες επέλεξε την ομάδα των ονείρων του και σε αυτή δε βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι.

Ως τερματοφύλακα ο 38χρονος αμυντικός επέλεξε τον Βίκτορ Βαλντές, ως αμυντικό τον Κάρλες Πουγιόλ! Στη θέση του μέσου, τοποθέτησε τον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή του, τον Τσάβι. Τι γίνεται όμως στην κορυφή της επίθεσης;

Μετά τις δηλώσεις του για την αποχώρηση του Μέσι από τη Μπαρτσελόνα « Λυπάμαι πολύ για τον Μέσι και για την Μπάρτσα. Αλλά μερικές φορές στη ζωή υπάρχουν κύκλοι που πρέπει να κλείσουν. Ο Μέσι θα συνεχίσει να είναι Μέσι και η Μπάρτσα θα συνεχίσει να είναι Μπάρτσα», περιμέναμε ότι ο επιθετικός της dream team του θα ήταν ο Αργεντινός.

Ωστόσο, ο Ντάνι Άλβες, επέλεξε τον Σαμουέλ Ετό, για τη θέση του επιθετικού! «Μηχανή για να σκοτώνει τερματοφύλακες», χαρακτήρισε τον Καμερουνέζο φορ!

Ντάνι Άλβες

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν