Η Νιούκαστλ και οι Σαουδάραβες το έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα των μεταγραφών. Πριν από λίγες μέρες απόκτησαν τον Κίραν Τρίπιερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αφού ενισχύθηκαν στην άμυνα, οι «καρακάξες» τώρα θέλουν να πάρουν και έναν παίκτη για την επίθεση. Η ενίσχυση θα έρθει από ομάδα της Premier League, αυτή τη φορά. Ο […]

Η Νιούκαστλ και οι Σαουδάραβες το έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα των μεταγραφών. Πριν από λίγες μέρες απόκτησαν τον Κίραν Τρίπιερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αφού ενισχύθηκαν στην άμυνα, οι «καρακάξες» τώρα θέλουν να πάρουν και έναν παίκτη για την επίθεση. Η ενίσχυση θα έρθει από ομάδα της Premier League, αυτή τη φορά. Ο λόγος για τον Κρις Γουντ! Οι άνθρωποι της Νιούκαστλ θα κατάβαλλουν στην Μπέρνλι τη ρήτρα αποδέσμευσης του 30χρονου επιθετικού και θα τον ντύσουν στ’ ασπρόμαυρα.

Ο Νεοζηλανδός φορ δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Μπέρνλι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ στα 4,5 χρόνια παρουσίας του στο «Τερφ Μουρ» (αποκτήθηκε το 2017 από την Λιντς έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ) μετράει 53 γκολ σε 165 συμμετοχές. Φέτος, μετρά 3 γκολ την ώρα που η ομάδα του βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Newcastle on the verge of completing £25m swoop for Chris Wood | @CraigHope_DM https://t.co/p3TMhOHbiq

— MailOnline Sport (@MailSport) January 11, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик