Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ για όσους στοχοποιούν τους παίκτες.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης υπερασπίστηκε τους παίκτες της ΑΕΚ. Δεν φταίνε εκείνοι για ό,τι κακό γίνεται στην ομάδα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» αναφέρθηκε σε όλους όσοι στοχοποιούν τους «κιτρινόμαυρους», εξηγώντας πως κακώς δέχονται την κριτική των φιλάθλων, αφού δεν είναι εκείνοι που φταίνε για την απογοητευτική πορεία της ομάδας φέτος.

«Δεν υπάρχει παίκτης στην ΑΕΚ που να έχει τις μπαλιές και τις κάθετες του Μάνταλου. Κανένας. Μια χαρά παίκτης είναι ο Γέβτιτς, αλλά δεν είναι Μάνταλος. Και ο κόσμος γκρινιάζει. Ήρθε η ώρα που βάζουμε στόχο τους παίκτες. Διάβασα κάτι εμετικά ρεπορτάζ για τους παίκτες, αυτό είναι το τελευταίο στάδιο της κατάντιας, να “βομβαρδίζουμε” τους παίκτες για ό,τι κακό θα γίνει», ανέφερε αρχικά.

Όπως πρόσθεσε: «Δεν έχουν ποτέ ευθύνες οι παίκτες. Με το ζόρι; Απειλούν κανέναν για να μπουν στην ενδεκάδα; Έχετε δει παίκτη να είναι αδιάφορος; Ένα πράγμα απαιτείς από τον ποδοσφαιριστή. Να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα δεν είναι δουλειά τους».

Συνεχίζοντας, συμπλήρωσε: «Δεν έχεις καμία άλλη απαίτηση από τον παίκτη. Να τα δίνει όλα, να τρέχει και να σέβεται τη φανέλα που φοράει. Αυτό το κάνουν οι παίκτες της φετινής ΑΕΚ. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι εάν τρέχεις θα κερδίσεις κιόλας. Το ποδόσφαιρο θέλει άλλα πράγματα και οι παίκτες θέλουν προστασία, όχι να τους βάζουμε στο στόχαστρο».

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε: «Όλοι πρέπει να δουλεύουν για τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να αισθάνονται βασιλιάδες και μετά να έχεις απαιτήσεις από αυτούς. Αλλιώς πρέπει να τους αλλάξεις, εάν δεν κάνουν αυτό που πρέπει».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ