Ο Νικολά Ανελκά θεωρεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να αποσυρθούν από το ποδόσφαιρο.

Ποδόσφαιρο σήμερα: Ο Νικολά Ανελκά φιλοξενήθηκε στο podcast «Rothen s’enflamme» και μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι με αφορμή των αποκλεισμό των ομάδων και των δύο από το Champions League. 

Να θυμίσουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν από την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι οι δεύτερη χρονιά που δεν συνεχίζουν στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αυτοί οι δύο αστέρες.

«Εγώ σταμάτησα στα 36, αλλά στα 32 μου βρέθηκα στην Κίνα. Αυτό που βιώνουν οι Μέσι και Κριστιάνο είναι απόλυτα λογικό για τους ποδοσφαιριστές που λένε “ας παίξω λίγο ακόμα και λίγο ακόμα” και μένουν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που σταμάτησαν στα 32, 33, 34 και ήταν στην κορυφή, με αποτέλεσμα να μην τους κρίνει κανείς αρνητικά».

«Θα πρέπει να είναι χαρούμενοι με όσα κατάφεραν επί 15 χρόνια τώρα στο ποδόσφαιρο. Πίστευα ότι ο Μέσι θα είναι σούπερ στη Γαλλία και ο Κριστιάνο θα έχει μεγαλύτερες δυσκολίες στην Premier League, αλλά έγινε το αντίθετο. Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν θα υπάρξουν άλλοι παίκτες όπως εκείνοι, που κυριάρχησαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο επί 15 χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικολά Ανελκά. 


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ