Το πρώτο του τρίποντο στην Super League 2 πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας (1-0). Με τους Σερραίους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο το… δώρο του τερματοφύλακα των Λαρισαίων. Ο Πανσερραϊκός είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και στο 29ο λεπτό, μετά από τραγικό λάθος του Μαντζάρη. Η μπάλα στρώθηκε στον Παπαβασιλείου που […]

Το πρώτο του τρίποντο στην Super League 2 πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας (1-0). Με τους Σερραίους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο το… δώρο του τερματοφύλακα των Λαρισαίων.

Ο Πανσερραϊκός είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και στο 29ο λεπτό, μετά από τραγικό λάθος του Μαντζάρη.

Η μπάλα στρώθηκε στον Παπαβασιλείου που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους Σερραίους.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού συνέχισαν να διατηρούν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Χάνοντας και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα τους, με το 1-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης. Παναγιώτη Τσιάρα.

Έτσι οι Σερραίοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2. Μετά από τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ αντίθετα ο Απόλλων Λάρισας συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός Β’

Ο Παναθηναϊκός Β΄ δεν κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας. Οι πράσινοι παρότι βρέθηκαν με πίσω στο σκορ στην έδρα τους, κατάφερε να το γυρίσει με γκολ των Θεοχάρη – Σέχου (πέναλτι), αλλά τελικά με απίθανη γκολάρα του Ρούνεϊ το ματς έληξε 2-2.

Αρκετά καλή εμφάνιση από το τριφύλλι κατά κύριο λόγο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα οι πράσινοι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ