Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Κύπρο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Επιστροφή στην δράση στο Nations League, με την αναμέτρηση  Β. Ιρλανδία – Κύπρος.  Τέταρτη αναμέτρηση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των δύο ομάδων για τον 2ο όμιλο της League  Γ.

Η Κύπρος και η Βόρεια Ιρλανδία έιχαν  από έναν βαθμό από τη μεταξύ τους ισοπαλία στο πρώτο τους ματς.  Οι ομάδες έψαχναν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, αλλά χωρίς να έχουν ελπίδες για κάτι παραπάνω περα της αποφυγής της τελευταίας θέση στον όμιλο.

Η Κύπρος μπήκε καλύτερα στον αγώνα, απέναντι στην χειρότερη ομάδα της Β. Ιρλανδίας των πολλών τελευταίων ετών. Η ανωτερότητα της έβγαλε καρπούς στο 32′. Είχαμε μια εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου που γέμισε στην αντίπαλη περιοχή, και ο Κακουλλής στην κατάλληλη θέση πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τους Κύπριους, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κύπρος πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης στο 51΄ξανά με τον Ανδρόνικο Κακκούλη, που ήταν το πρόσωπο του αγώνα με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Η γηπεδούχος πίεσε και κατάφερε να απαντήσει με το γκολ του Πάντι Μακνάιρ στο 71′ για το 1-2. Το ενδιαφέρον ανέβηκε με τους Βόρειο Ιρλανδούς να πιέζουν για την ισοφάριση κάτι που το κατάφεραν τελικά στα χασομέρια του αγώνα με τον Τζόνι Έβανς στο 90+4′.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Κύπρο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик