Η Εθνική αν τα καταφέρει να κερδίσει την Σλοβενία θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο της και θα εξασφαλίσει αυτόματα και την άνοδο της στην επόμενη κατηγόρια του Nations League (League B) Με βάση το νέο σύστημα της διοργάνωσης, από την League C θα υποβιβαστούν δύο ομάδες (εκ των τεσσάρων τελευταίων των ομίλων) στην League D […]

Η Εθνική αν τα καταφέρει να κερδίσει την Σλοβενία θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο της και θα εξασφαλίσει αυτόματα και την άνοδο της στην επόμενη κατηγόρια του Nations League (League B)

Με βάση το νέο σύστημα της διοργάνωσης, από την League C θα υποβιβαστούν δύο ομάδες (εκ των τεσσάρων τελευταίων των ομίλων) στην League D μέσω αγώνων play-off. Σε περίπτωση που συμβεί να συμμετέχει στα play-off πρόκρισης για το Μουντιάλ 2022 υποψήφια για υποβιβασμό ομάδα, τότε αυτομάτως στην League D θα υποβιβαστούν η 47η και η 48η ομάδα της συνολικής βαθμολογίας του Nations League. Οι ομάδες της League C: Ελλάδα, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Γεωργία, Βόρεια Μακεδονία, Κόσοβο, Λευκορωσία, Κύπρος, Εσθονία, Σλοβενία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Μολδαβία.

Παράθυρο για Κατάρ 2022 από το  Nations League
.
Η δεύτερη έκδοση του Nations League, επιφυλάσσει μία δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, η οποία θα εκχωρηθεί σε δύο ομάδες. Στα play-off της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 θα συμμετάσχουν συνολικά 12 ομάδες για τρεις θέσεις και οι 2 εξ αυτών θα είναι οι βαθμολογικά καλύτερες νικήτριες από όλους τους ομίλους του UEFA Nations League, οι οποίες ασφαλώς δεν θα έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ ή δεν έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα play-off μέσω των European Qualifiers.
.
Nations League: Η κλήρωση της Ελλάδας - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online
.
Βέβαια όλα τα παραπάνω για να έχουν αξία θα πρέπει η Ελλάδα να κερδίσει την Σλοβενία και ταυτόχρονα την πρωτιά στον όμιλο.

.

1. Σλοβενία 13 (8-1)
2. Ελλάδα 11 (6-1)
3. Κόσοβο 2 (3-6)
4. Μολδαβία 1 (1-10)
.

Αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα, δεν θα πρέπει να προξενήσει έκπληξη αν ο Φαν΄τ Σχιπ ξεκινήσει με το σχήμα που επέλεξε την περασμένη Κυριακή στο Κισινάου. Αν όχι, οι αλλαγές θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα στα χαφ (Κουρμπέλης αντί Μπουχαλάκη) και την επίθεση (Γιακουμάκης αντί Παυλίδη).

Εκτός σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις έχουν τεθεί (λόγω κορονοϊού) οι Μπακάκης, Γιαννούλης, Μάνταλος, Σβάρνας, ενώ στην αποστολή προστέθηκε ο Χατζηγιοβάνης κι επανέρχεται ο Κουρμπέλης, που ήταν τιμωρημένος (με κάρτες) και δεν έπαιξε στο Κισινάου με τη Μολδαβία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι, Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός.

Η Σλοβενία θα ενισχυθεί τελικώς με τον τερματοφύλακα τής Ατλέτικο Μαδρίτης και αρχηγό της, Γιαν Όμπλακ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, οι Σλοβένοι θα ενισχυθούν με τον Γιόσιπ Ίλιτσιτς, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ύστερα από μια περίοδο φημολογούμενης κατάθλιψης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ