Η Ελλάδα μετά τις εκτός έδρας νίκες με Β Ιρλανδία, και  Κόσοβο, ήθελε να τριτώσει το καλό με το τρίτο σερί τρίποντο, και να πάρει προβάδισμα πρωτιάς στο όμιλο.

Επιστροφή στην δράση με την αναμέτρηση  Ελλάδα – Κύπρος.  Τρίτη αναμέτρηση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των δύο ομάδων για τον 2ο όμιλο της League  Γ στο Nations League

Η Ελλάδα μετά τις εκτός έδρας νίκες με Β Ιρλανδία, και  Κόσοβο, ήθελε να τριτώσει το καλό με το τρίτο σερί τρίποντο, και να πάρει προβάδισμα πρωτιάς στο όμιλο.

Αυτή την φορά μπροστά στον κόσμο της, στο Παν θεσσαλικό στάδιο αλλά με ένα αρνητικό νέο για τον Πογιέτ, αφού ο Κότσιρας ήταν εκτός αποστολής λόγο θλάσης.




Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Σιώπης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Λημνιός, Δουβίκας, Παυλίδης.
Κύπρος: Μιχαήλ, Κατελάρης, Γκόγκιτς, Κορέα, Πίττας, Αρτυματάς, Κυριάκου, Ιωάννου, Παπουλής, Λοΐζου, Σωτηρίου
.
Από νωρίς έδιωξε το άγχος η Εθνική αφού με την καλή της απόδοση υποχρέωσε την Κύπρο απλά να παρακολουθεί και να είναι μόνιμα στην άμυνα. Αρχικά ο Μπακασέτας και μετά ο Παυλίδης, αλλά από ασίστ του Μπακασέτα έκανε το 2-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης. Αν και βάση εικόνας θα λέγαμε ότι κλείδωσε την νίκη.
.



Μόλις στο 9′ ο Μπακασέτας εκτός περιοχής έπιασε ένα εκπληκτικό σουτρ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Απίθανο γκολ.
.
Λίγο αργότερα στο 20ολεπτό  έγινε το 2-0 στο παιχνίδι! Έπειτα από λάθος στην άμυνα της Κύπρου, ο Μπακασέτας πήρε την μπάλα και έκανε όμορφο γύρισμα στον Παυλίδη, ο οποίος χωρίς



Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα μπήκε ξανά δυνατά, και πέτυχε τρίτο γκολ, και ουσιαστικά καθάρισε τον αγώνα.

Πολύ νωρίς στο 48′ ο Λημνιός ξεπέρασε όμορφα τον Ιωάννου, και έπιασε σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. 3-0 και διαστάσεις θριάμβου δίνει η εθνική στο σημερινό παιχνίδι.




Μετά το τρίτο γκολ η εθνική κατέβασε τον ρυθμό της, αφού το τρίποντο ήταν κλειδωμένο και ακολουθούσε και ο επόμενος αγώνας που ουσιαστικά με νίκη θα είχαμε καπαρώσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα